סיפור אוכל איטלקי
אני תמיד סקרנית להכיר את מי שעומד מאחורי האוכל שאני אוכלת. המרכיבים, הטכניקה, המראה וכמובן הטעם – נדמה לי שמאחורי כל מנה עומד סיפור…
אני תמיד סקרנית להכיר את מי שעומד מאחורי האוכל שאני אוכלת. המרכיבים, הטכניקה, המראה וכמובן הטעם – נדמה לי שמאחורי כל מנה עומד סיפור…
כשדנים במגמות ורעיונות מהפכניים, תנועת סלואו פוד (שנוצרה כאלטרנטיבה לתרבות הפאסט פוד) בולטת דווקא על רקע קריאתה לחזור למסורות הישנות. בתנועה מדברים נגד ההצפה…
את שי שבח מהבלוג תשוקה בתבנית אפיה הכרתי לראשונה באחד הסיורים של סלואו פוד והמשכנו בצ'יטוטים וירטואליים .היתה לנו הזדמנות להיפגש שוב כשחברתי אליה…
שבועיים חלפו מאז הסנוקרת שהעניק גארי יורופסקי לעיתונאי אראל סגל ודומה כי הרוחות מסרבות להירגע. לצד המשך מלחמות בני האור בבני החושך, החלו גם…
כשהודעתי לאשתי שהמאמר הבא שלי יעסוק בנושא "בשר", הוזהרתי שאני נכנס לשדה מוקשים. אני, מה לעשות, לא ממש אמיץ, אז כדי לפרק לפחות מוקש אחד…
הפוסטים שפורסמו עד כה בטור "צעדים ראשונים בסלואו פוד" עסקו רובם ככולם בשאלת ה"מה" לאכול – מזון טרי, עונתי, מסורתי, מקומי, ייחודי וכו' –…
היום הבינלאומי נגד מקדונלד'ס עומד להסתיים בעוד שעות ספורות, וזה אולי זמן טוב להיזכר באחת המתיחות המקוריות שביצע צמד ה"יס מן", הלא הם איגור…
מזה כשלושים שנה שאני נוהג לצום מדי פעם.כמו בהרבה ענייני בריאות ותזונה, זה התחיל בספר שקראתי שהמליץ על צומות כדרך לניקוי הגוף. הרעיון סיקרן…
בחודש האחרון נפתחה BEFOOD מעדנייה טבעונית חדשה בתל אביב. המעדנייה אמנם קטנטונת, אבל מאחוריה עומד צוות שלם אשר חושב, מבשל, אופה, שולח ואורז אוכל…
בברנז'ה הקולינרית הסתובב בעבר סיפור (שיש להודות שאני הפכתי אותו לסיפור מיתולוגי) על ז'אן לוק דריאן שהיה יו"ר איגוד הייננים בצרפת, תפקיד מלחיץ לכל…