גבולות היגיון – פרק 108 – עידן שלי מארח אותי לשיחה

אחרי פרק זמן ארוך של הדממה (מרצון) השתתפתי החודש בשני פודקאסטים בהם פטפטתי את עצמי לדעת על אודות האטה וחשיבותה.

הראשון – ׳גבולות ההיגיון׳ של עידן שלי כולל פיצ׳ר שעד היום סירבתי לו בעקביות: מצלמות, אבל נראה לי שהצלחתי רוב הזמן להתעלם מהן בחינניות (השני, ׳במשעול הצר׳ עם חברתי תמי צרי יעלה בעוד כמה שבועות).

למי שהתגעגע/ה יש פה מנה גדושה של כל הטוב שבהאטה, ובקרוב גם פוסט בבלוג עם תשובה מפורטת ששלחתי לעוקבת ששאלה – לאן נעלמתי (ותודה, היה נחמד לדעת ששמת לב).

תגובות3

  • הגב ספטמבר 19, 2025

    אבנר

    יפה שאתה מרפרר לקרמבו במשפט האחרון

      

  • הגב דצמבר 28, 2025

    יהודיה

    ניסיון עצוב להתמלא מכלום…
    היהדות היא הפתרון להכל. חיים על פי התורה מביאים שקט פנימי עמוק .. גם שבת מטרתה היא עצירה מענייני העולם כדי להתמלא ברוחניות וקדושה

      

  • הגב פברואר 8, 2026

    ביולוג ירושלמי

    יהודיה, איזה מזל שטרחת לכתוב לנו את זה ולהאיר לנו קצת שפע בעגלת עלי-אקספרס הריקה הזו שלנו.
    רב תודות על ה- Input שטרחת לרשום.
    באמת חיכינו למוצא פיך ושתאירי לנו את השיממון הרוחניקי בנורת LED מ- Temu תוצרת גבעת המבת"ר פינת עמוקה, צנח לו זילזל.
    מקווה שנורת ה- LED כשרה ושלא עורבב בה שעטנז של כותנה עם סיבי פוליאסטר ממוחזרים מבקבוקי שמן מאור פג תוקף ששומש לשימון עסקני רבנות ומשגיחי בעל"ז.
    אין על היהדות. היא הפתרון להכל והכל בו, ממש המקס-סטוק של הנירוונה והבודהא יחד, האננדה של גדלות הדעת.

      

השאירו תגובה