אוכלים לאט

מאז אוקטובר 2013, ובערך אחת לחודש, משכה דירה קטנה, המשמשת גם כסטודיו לצילום, כמה מהשמות הבולטים בעולם הקולינריה המקומי – עומר מילר, אפרת אנזל,…

קרא עוד >>

מזון טרי, כסף איטי

"חוסר האמון בתאגידי המזון הפך לבעיה הולכת וגדלה", כך התבטאה מנכ"לית חברת "קמפבל סופ", דניז מוריסון, בכתבה שהתפרסמה במגזין "פורצ'ן" לפני כשלושה שבועות. החברה,…

קרא עוד >>

תואר במדעי הפיצה

פיצה היא אחד המאכלים הכי אהובים בעולם כולו. מה שהיה נחלתם של איטלקים בלבד במשך שנים ארוכות, הפך לאחד המאכלים הידועים ביותר, בזכות המהגרים…

קרא עוד >>