1024px-Edward_Hicks_-_The_Cornell_Farm

חי בריא

בעוד שבועיים בדיוק יחלפו חמש שנים מאז שהפכתי לצמחוני, והעניין, עלי להודות, מעט מפתיע. כאשר הפסקתי לאכול בשר ב-01.01.2011 לא הגדרתי את עצמי כצמחוני,…

קרא עוד >>
אוכלים לאט 1

אוכלים לאט

מאז אוקטובר 2013, ובערך אחת לחודש, משכה דירה קטנה, המשמשת גם כסטודיו לצילום, כמה מהשמות הבולטים בעולם הקולינריה המקומי – עומר מילר, אפרת אנזל,…

קרא עוד >>
כסף איטי

מזון טרי, כסף איטי

"חוסר האמון בתאגידי המזון הפך לבעיה הולכת וגדלה", כך התבטאה מנכ"לית חברת "קמפבל סופ", דניז מוריסון, בכתבה שהתפרסמה במגזין "פורצ'ן" לפני כשלושה שבועות. החברה,…

קרא עוד >>
פיצה 1

תואר במדעי הפיצה

פיצה היא אחד המאכלים הכי אהובים בעולם כולו. מה שהיה נחלתם של איטלקים בלבד במשך שנים ארוכות, הפך לאחד המאכלים הידועים ביותר, בזכות המהגרים…

קרא עוד >>